Laat u verwennen in onze Massage Studio

Massage:

Ontspannende lichaamsmassage. (75 min.)

Een combinatie van diverse massage technieken. Er wordt gebruikt gemaakt van ellebogen, onderarmen, handpalmen en vingers… uitgevoerd in combinatie met zachte stretches, kneden, zachte en stevig masseren. Het verlost u van spierpijn en laadt uw energetisch niveau op: u voelt zich gelukkig en ontspannen aan het eind van uw massage.

Anti-stress massage. (60 min.)

Langzame ritmische bewegingen hebben een diepe ontspannende werking op het zenuwstelsel. Verwijder stress en breng uw lichaam in een staat van totale ontspanning.

Samengestelde massage. (60 min.)

Speciaal ontworpen voor uw behoeften, deze massage verlicht spierspanningen, en helpt om vastzittende gewrichten los te maken voor een optimaal gevoel van een ontspannen lichaam.

Massage met etherische oliën. (60 min.)

Er worden speciale warme kruidenoliën gebruikt om het effect van de massage te verdiepen, de spieren te ontspannen, het bloed beter te laten doorstromen en de uitscheiding van afvalstoffen te bevorderen. Deze oliën worden deels door het lichaam opgenomen zodat ook de conditie van de huid verbetert, en ons lichaam dieper kan ontspannen en z’ n evenwicht vinden.

Rug- en nekmassage. (30 min.)

Door stress of door een slechte houding kunnen de energiebanen over de rug geblokkeerd raken. Deze massage zorgt ervoor dat deze banen vrijkomen en de energie terug vrij door het lichaam kan stromen, terwijl ook de spieren losgemaakt worden en men zich totaal kan ontspannen.

Kleinhoofdmassage. (15 min)

Lichaamsverzorgingen:

Body Silk. (60 min.)

Lichaamspeeling, pakking en massage.

Fruit Therapy. (100 min.)

Volledige lichaamsverzorging, hydraterend, anti-stress, anti-aging, ontspannend.

Lemon peeling salt. (30 min.)

Voedende olie scrub met anti-oxidanten en vitamine E.

Rug behandeling: (40 min.)

Een heerlijke peeling van de rug + rugmasker, gevolgd door warme kompressen en aansluitend een ontspannen massage met warme olie.

Lymfedrainage:

Het lymfestelsel (lymfevaten en lymfeknopen) speelt een belangrijke rol bij het scheppen en onderhouden van de ideale leefomgeving voor onze lichaamscellen. Het lymfestelsel fungeert als filter die afvalstoffen helpt verwijderen uit ons lichaam en bruikbare stoffen terug in de veneuze bloedsomloop brengt. Het is namelijk de lymfe die hierin een voedende, zuiverende en drainerende rol vervult. Lymfatische drainage is een normale, natuurlijke functie in ons lichaam, die bemoeilijkt kan worden door ziekte, stress of als gevolg van een ongeval. Daardoor kan de lymfedrainage ook manueel geoptimaliseerd worden. Manuele lymfedrainage is een hele rustige en zeer zachte massagetechniek (omdat de lymfebanen juist onder de huid liggen), speciaal bedoeld voor het bestrijden van lymfe-oedeem. Lymfedrainage wordt toegepast, daar waar het lichaam problemen heeft met een overmaat aan afvalstoffen in het weefsel of met de afvoer van afvalstoffen.

Contact opnemen

massages-6

massages-2

massages-3

massages-4