Welkome bij Nail Couture

Kwaliteitspraktijk voor Handen & Voeten.

Nagels en Pedicure

  • Bij ons bent u niet de zoveelste klant met een nummer… integendeel, elke nieuwe én bestaande klant is uniek, behandelingen zijn bij ons steeds op maat zodat ze bij uw persoonlijkheid passen, bij Nail Couture is dit vanzelfsprekend.
  • Zowel voor onze Pedicure praktijk als de Professionele Nagelstudio kan u rekenen op onze ervaring, uitermate hygiënische behandelingen en doorlopende bijscholing.
  • U kan er dus zeker van zijn dat u bij “Nail Couture” op het juiste adres bent voor al uw Nagelbehandelingen & Voetproblemen.
  • Of u nu een afspraak maakt voor een Pedicure, een eenvoudige manicure, gel of acryl nagels, discreet of extravagant, een likdoorn of eelt laat verwijderen, wij zorgen steeds dat uw bezoek bij “Nail Couture” een echt relax moment is in deze drukke tijden.
photo-gallery-nailcouture8

Onze ervaring in het vak!

  • Gespecialiseerde Voetverzorger.
  • Professionele Nagelstyliste.
  • Gediplomeerde Schoonheidsspecialiste.
Wenst u énkel de goedkoopste, dan kan ik u spijtig genoeg niet van dienst zijn. Bij Nail Couture, enkel professionele behandelingen tegen een correcte prijs.
Pro-Nailstyling

Gel & Gellak

Massages

Jaren ervaring

lymfedrainage

Onze deskundigheid

Pedicure

Gespecialiseerde Voetverzorger

Nail Couture

Kwaliteitspraktijk voor Handen & Voeten
750
Klanten
60
Behandelingen
125
Procedures
650
Facebook volgers

Spa & Wellness for Life

Bij Nail Couture staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel, ik nemen de tijd voor je, luister naar je wensen en geef passend advies. Even tijd voor jezelf bij een behandeling, dit heb je zeker verdiend. 
Hygiëne in onze praktijk is zéér belangrijk. Door hygiënisch te werken én te desinfecteren zorg ik er voor dat de materialen en de praktijk steeds optimaal proper is voor de volgende klant. Is dit niet vanzelfsprekend?
Onze ervaring in het vak… Een echte passie, dit in combinatie met doorgedreven opleidingen en vervolmaking cursussen geven u de garantie op een perfecte behandeling!